Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
Nutriture
  • Announcements
  • Current
  • Archives
  • About
    • About the Journal
    • Editorial Team
    • Submissions
    • Contact
Search
  • Register
  • Login
  1. Home /
  2. Archives /
  3. Vol 3 No 2 (2024): Nutriture Journal

DOI: https://doi.org/10.31290/nj.v3i2
Published: 2024-08-31

Articles

  • Gambaran Indeks Glikemik dan Beban Glikemik Bahan Makanan pada Penderita Diabetes Melitus Tipe 2
    Eneng Sindi Fitri Nurizki, Edri Indah Yuliza Nur
    52-56
    • pdf (Bahasa Indonesia)
    • DOI: : https://doi.org/10.31290/nj.v3i2.4714
  • Beban Glikemik Diet Diabetes Melitus, Tingkat Konsumsi Energi, Protein, dan Serat Kaitannya dengan Kadar Glukosa Darah Pasien Diabetes Melitus Tipe 2
    OKTAVIANI SALWA NISRINA, Etik Sulistyowati, Fifi Luthfiyah, Endang Sutjiati
    57-66
    • pdf (Bahasa Indonesia)
    • DOI: : https://doi.org/10.31290/nj.v3i2.4200
  • Hubungan Tingkat Konsumsi Gizi dan Aktivitas Fisik dengan Kejadian Status Gizi Lebih pada Siswa di SMP Negeri 1 Campurdarat Tulungagung
    Nayunda Putri Pusparini, Ibnu Fajar, Juin Hadisuyitno, I Nengah Tanu Komalyna D
    67-73
    • pdf (Bahasa Indonesia)
    • DOI: : https://doi.org/10.31290/nj.v3i2.4082
  • Substitusi Tepung Kacang Merah (Phaseoulus vulgaris L.) dan Tepung Daun Kelor (Moringa oleifera L.) pada Biskuit untuk Penderita Hiperkolesterolemia terhadap Kadar Zat Gizi dan Mutu Organoleptik
    Oktavia Indri Safitri, I Komang Suwita, Maryam Razak
    74-84
    • pdf (Bahasa Indonesia)
    • DOI: : https://doi.org/10.31290/nj.v3i2.4595
  • indonesia Variasi Konsentrasi dan Penggunaan Buffer Tris Acetat EDTA Berulang terhadap Kualitas Pita DNA Mycobacterium Tuberculosis
    Rosmini Binti Makbul Paneja, Zuri Rismiarti, Asep Iin Nur Indra, Yeni Wahyuni
    85-95
    • pdf (Bahasa Indonesia)
    • DOI: : https://doi.org/10.31290/nj.v3i2.4332
  • Dewan Editorial Team
  • Peer Review Process
  • Focus & Scope
  • Publication Ethics
  • Author Guidelines
  • Open Access Policy
  • Plagiarism Screening
  • Copyright Notice
  • Reviewer
  • Indexing and Abstracting
  • Article Processing Charges
Make a Submission
JOURNAL TEMPLATE
POWERED BY

VISITOR
Flag Counter
Information
  • For Readers
  • For Authors
  • For Librarians
Language
  • English
  • Bahasa Indonesia

Editorial Office
Department of Nutrition
Politeknik Kesehatan Kementerian Kesehatan Malang
Jl. Ijen 77C Malang, East Java, Indonesia 65112
e-mail: nutriture@poltekkes-malang.ac.id 


Nutriture Journal is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

Open Journal Systems Public Knowledge Project